Permanente make-up / PMU

Ieder mens is uniek en mooi het maakt niet uit of u jong of oud, rimpelig of strak bent iedereen is mooi op zijn eigenwijze met een natuurlijke schoonheid! In mijn salon zet ik permanente make up PMU, wenkbrauwen, ogen en lippen vanaf 18 jaar. Tijdens de eerste afspraak teken ik de wenkbrauwen en eyeliner eerst voor zodat u kunt zien of het model aan uw wensen voldoet, zo komt u niet voor verassingen te staan!

Uw permanente make up is mooi gelukt als men niet gelijk ziet dat dit bij u is aangebracht maar op subtiele wijze uw natuurlijke schoonheid te accentueert en mooi zacht aanwezig is. De techniek van permanente make up lijkt op tatoeëren, het verschil is dat er er minder diep gewerkt wordt en er worden tijdelijke pigmenten gebruikt, dit is verplicht door de GGD.

Wenkbrauwen

Bent u niet tevreden met uw wenkbrauwen? Heeft u te weinig of geen eigen wenkbrauwen?Tekenend u uw wenkbrauwen bij? Of is de vorm niet naar uw wens? Door middel van permanente make up is dit makkelijk te corrigeren.
Lees verder

Subtiele eyeliner

Wilt u uw ogen meer laten spreken? Dan is een subtiele eyeliner de juiste keuze voor u!Voor een volle, sprekende oogopslag. Uw ogen zien er altijd mooi uit onder welke omstandigheden dan ook.
Lees verder