Veel gestelde PMU vragen

Nieuwe PMU wordt gezet in 2 behandelingen deze tweede behandeling zit bij de nieuwprijs inbegrepen.

Ik teken samen met u altijd voor, zo komt u niet voor verassingen te staan wel zo prettig!

Onze werkwijze:

Stap 1: Invullen gezondheidsverklaring/ instemmingsverklaring
Stap 2: Foto nemen van het model zoals u dagelijks gewent bent te tekenen
Stap 3: Foto van u zonder make up
Stap 4: Uw wensen worden besproken
Stap 5: Het gewenste model tekenen en samen perfectioneren
Stap 6: Gewenste kleur wordt gekozen
Stap 7: Verdovingscrème wordt aangebracht
Stap 8: De pigmentatie wordt aangebracht
Stap 9: Nazorginstructies worden doorgenomen
Stap 10: Vervolgafspraak wordt gepland

Doet de permanente make up behandeling pijn?

De behandelingen zijn niet gevoelloos, maar prima te verdragen. Ik werk met de meest veilige apparatuur en de nieuwste technieken. Hierdoor ervaart u weinig ongemak. De huid kan na de behandeling schrijnend aanvoelen. Soms is de huid wat roder en dikker, dit is van korte duur. De pigmentatie ziet er meteen na de behandeling donkerder uit dan het uiteindelijke resultaat na genezing.

Hoe lang blijft permanente make up mooi?

Permanente make up vervaagt omdat de kleurpigmenten in de bovenste huidlaag worden gezet. Het pigment vervaagt door cel vernieuwing van de huid en invloeden buitenaf.
Permanente make-up wenkbrauwen heeft meestal binnen een jaar een opfrisbehandeling nodig, dit is afhankelijk van de gekozen kleur en techniek. Permanente make up eyeliner zal in kleurdiepte afnemen en in de meeste gevallen langer zichtbaar blijven na ongeveer 18 a 24 maanden is opfrissen wenselijk.

Waarom worden er tijdelijke pigmenten gebruikt?

Omdat dat men bij het ouder worden kleur verliest uit huid en haar. En wat u op uw 20ste mooi bij u paste, kan op uw 60ste heel anders staan. Permanente make up hoort met u mee te veranderen dit is verplicht gesteld door de GGD. De kleurkeuze is heel breed. Ik meng het pigment op maat en stem de kleur af op uw huidtype en persoonlijke wensen.

Is permanente make-up veilig?

Mijn salon apparatuur en werkwijze zijn goedgekeurd door de GGD zodat u zeker weet dat u in veilige en professionele handen bent. Bij iedere behandeling wordt een nieuwe steriele naaldmodule geplaatst die u zekerheid biedt betreffende hygiëne en steriliteit. De pigmenten voldoen aan alle eisen door de wet bepaald.

Heeft u al permanente make up ?

Dan verzoek ik u dit bij het maken van de afspraak te melden en een eventueel een foto te sturen via app of mail, het opfrissen van elders gezette PMU is iets wat ik veelvuldig doe!

Op de prijslijst ziet u daarom een aangepast tarief onder het kopje: opfrissen nieuwe klanten.

Hierbij moet ik u vermelden dat dit voor 1 behandeling is en als blijkt dat er nog een tweede opfrisbehandeling nodig is om een optimaal resultaat te bereiken dit binnen 6 weken 60.- kost.

Meer informatie over permanente make up?

Wilt u meer informatie? Of eerst met mij kennismaken voordat u besluit om PMU te laten aanbrengen? App mail of bel mij voor een adviesgesprek.